torstai 2. toukokuuta 2013

Leikkimökki on avattu!

Kevät on koittanut Muonamiehen mökille. Ja sen myötä iloinen tapahtuma pienille pojille - leikkimökki on jälleen käytössä!

Kuten aiemmin kerroin, leikkimökki on rakennettu osittain alkuperäisen päärakennuksen kuistin materiaaleista. Se pystytettiin samana kesänä kuin päärakennuksen laajennusosa eli 80-luvun loppupuolella. Kameran linssin läpi katsellessani, huomasin sen kaipaavan pientä ylläpitomaalia.


Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - LeikkimökkiMuonamiehen mökki - Leikkimökki

Kattotiilet ovat sammaloituneet kauniisti - näitä pitäisi ehkä vähän rapsutella. Kuvissa näkyy myös paremmin päärakennuksen entinen ulko-ovi. Hevosenkenkä ja saranat ovat alkuperäiset. Pappa teki pienen kuistin yläreunaan perinteisen pitsikoristeen.

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Leikkimökin sisäseinät olivat alun perin vaaleanpunaiset ja lattia sekä kaikki palkit tummanruskeita. Kun ensimmäiset lapsenlapset osoittautuivat pojiksi, Mummu maalasi sisäosat uudelleen. Tässä kuvassa näkyy vähän mökin aarteita: veljeni vanha Playmobil-avaruusalus, liitutaulu sekä Papan Japanista tuoma paperinen päivänvarjo, kaikki 80-luvulta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti