tiistai 30. huhtikuuta 2013

Rusinat pullossa

Tämä juttu on mieheni ideoima, enkä minä oikeastaan ole ollut tähän osallisena. Mitä nyt nostin pullot pöydälle, kuvasin, siirsin ja valitsin kuvat, kirjoitin ja julkaisin jutun. Mutta itse sisältö pulloineen on täysin perheeni miesten aikaansaannosta.

Työhön osallistui 35-, 4- ja 1-vuotiaat. Oli työnjohtaja, työntekijä ja rusinavaras. Lopputuloksen näet näistä kuvista. Ja tuli muuten hyvää! Näiden myötä toivotan sinulle, lukijani, hyvää suomalaista karnevaalipäivää!

Muonamiehen mökki - Vappusima

Muonamiehen mökki - Vappusima

Muonamiehen mökki - Vappusima

P.S. Tämän vappusiman ohje löytyi fariinisokeripussin kyljestä (ohjeet esim. täältä, josta löytyy myös uudenlaisia versioita simasta). Kauniin vanhanaikaiset, hieman kulmikkaat pullot on ostettu Stockmannilta. Kuvassa näkyvissä pulloissa on keskeneräistä simaa, koska rusinat ovat vielä matkalla ylös. Sima laitettiin porisemaan viime tiistaina ja pullotettiin vuorokausi sen jälkeen. Pullot ovat siitä lähtien olleet lasitetulla parvekkeella, jotta ne valmistuisivat hitaammin. Huoneenlämmössä ne olisivat olleet valmiita n. 3 päivässä.

2 kommenttia:

  1. Simat jäi minulta tekemättä, sillä olemme miehen kanssa kaksin vapun ja hän ei oikein piittaa simasta.
    Oikein mukavaa vappua teille sinne, toivottavasti sää suosii!

    VastaaPoista
  2. Tuota simaa tulikin runsaasti. Onneksi on tulossa vieraita auttamaan sen juomisessa. Aurinkoista vappua myös teille!

    VastaaPoista