keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Välikamari

Jatketaan mummonmökki-tunnelmalla, tällä kertaa sisätiloissa. Tässä jälleen päärakennuksen välikamarin pastellisia sävyjä.

Valkoisen senkin yläpuolella on valokuvat kolmen sukupolven naisista. Keskellä Mummu nuorena, ylhäällä Mummun äiti ja alinna allekirjoittanut. Vastapäisellä seinällä taas näkyy Papan ja veljeni lapsuuskuvat, sormi suussa molemmilla.

Senkki on hankittu Juvilta kuten myös alempana näkyvä kirjakaappi. Kattolamppu on ollut mökillä niin kauan kuin muistan. Alimmassa kuvassa on näkymä välikamarista saliin.


Näissä kuvissa näkyy muuten hyvin valon vaikutus väreihin, sillä ne on otettu muutamana eri ajankohtana - eikä tainnut kameran valkotasapainosäätö taaskaan olla ihan kohdillaan... Parhaiten värit toistuvat alimmassa kuvassa. Onneksi kukaan ei huomannut, että lamppu on pölyinen.. eihän? 

8 kommenttia:

 1. Minä, kun luulin, että on ajan patinaa:)

  Ihana tunnelma välittyy kuvistasi♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa nuo ruskeat pisteet saattavat hyvin ollakin sitä patinaa. Kiitos :)
   Huomasitko muuten tunnustuksen, jonka annoin sinulle edellisessä jutussa? Se oli tunnustukseksi tarkoitettu myös sinulle :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköistä, nuo valokuvat ovat ihan mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sisustuksesta kunnia kuuluu Mummulle, joka kyllä lukee näitä juttuja, vaikkei keskusteluun suoraan osallistukaan :) Vanhoissa mustavalkokuvissa vaan on sitä jotain...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vanhanajan tunnelmaa mökin päärakennus kyllä huokuu - ja aika vanhahan se onkin :)

   Poista
 4. Niin kodikasta ja kaunista, ihania tavaroita ja kalusteita.

  VastaaPoista