lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuueläin kurkkumaasta ja oranssi potkuauto

Tässäpä kaksi kaverusta 70-luvulta. Ne kirmaavat innoissaan Muonamiehen mökin pihamaalla päästyään haistelemaan taas uuden kevään tuoksua. Toinen on Plaston Kuueläin kurkkumaasta. Toinen on oranssi, muovinen potkutteluauto, jonka merkkiä tai nimeä emme tiedä. Tiedätkö sinä?

Muonamiehen mökki - 70-luvun lelut

Muonamiehen mökki - 70-luvun lelut

Muonamiehen mökki - 70-luvun lelutMuonamiehen mökki - 70-luvun lelut

Muonamiehen mökki - Vanhat lelut
Nenän mitalla voittoon


Muonamiehen mökki - 70-luvun lelut

Muonamiehen mökki - 70-luvun lelut
"Sieltä ne pojat taas kohta tulee.."


7 kommenttia:

 1. Voi mitkä herkkuvärit, ihanat kaverukset kerrassaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ne ovat kyllä ahkerassa käytössä. Kesät pihalla ja talvet vanhassa tuvassa. Malttavatkohan ne koskaan jäädä eläkkeelle?

  VastaaPoista
 3. Hei, ei ole potkuauto tuttu, jännä jos ei mitään valmistajaa ole painettu muoviin. Mutta pistän muistiin kun selailen Anttilan luetteloita jos sieltä löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekin vähän ihmettelin. Ehkä se on kulunut pois tai sitten kyseessä ei ole mikään ns. merkkilelu. Hyvin se on kuitenkin kestänyt nämä vuodet, vaikka kovassa käytössä onkin. Potkuautolle tulee tänä vuonna pyöreät 40-v täyteen. Kiitos kuitenkin avustasi! Ja palaa toki, jos näet vastaavan jossain.

   Poista
 4. Mulla on ollut tuo kurkku pienenä.Terkuin v.71 syntynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Sillä on tullut itsekin ajeltua. Veljeni sai sen kuulemma kummeiltaan syntymäpäivälahjaksi. Varsinainen leluklassikko :)

   Poista
 5. Vähän myöhässä tulee kommentti, blogisi tuli vastaan, kun tuota oranssia potkuautoa mieheni kanssa Googlen kuvahaulla etsimme. Mieheni vanhemmat ovat ostaneet tuon Turussa 70-luvulla miehelleni Etolasta ja mieheni muisteli, että se olisi myös ollut Plaston.

  T. Laura

  VastaaPoista