perjantai 3. toukokuuta 2013

Kauppaleikki ja Nylint-peltiauto

Leikkimökin hyllyillä on kauppatarvikkeita valmiina lastenlasten vierailuja varten. Valikoimaa löytyy myös kassakoneista. Vasemmanpuoleinen, oranssisävyinen on omani 80-luvulta, oikeanpuoleinen hieman uudempi taisi kulkeutua mökille sukulaisten varastosta.

Tämä on jo toinen sukupolvi, joka harjoittaa liiketoimintaa tässä kiinteistössä. Muistan kuinka myin serkkuni kanssa voikukanlehtisalaattia ja erinäisiä leluja leikkimökin tiskin takana joskus "kultaisella" 80-luvulla. Nyt on poikieni ja heidän serkkujensa vuoro  :)

Muonamiehen mökki - LeikkimökkiMuonamiehen mökki - Kassakone

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Leikkimökissä on myös veljeni vanha Nylint-merkkinen auto ja hevoskuljetusvaunu. Tämä taitaa olla 70-luvun tuotantoa. Hevoskuljetusvaunun kyljessä on tarrat "Nylint Stables" ja "Expedition Ngorongoro". Nylint-merkkisiä leluja valmistettiin 2000-luvun alkuun asti. Tämä amerikkalainen yritys tunnettiin erityisesti peltiautoistaan, joita muuten näyttää löytyvän ainakin eBayn valikoimista.

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki

Muonamiehen mökki - Leikkimökki4 kommenttia:

 1. Ihana leikkimökki, ja kivan väljä! Meidän pihassa oleva vanha leikkimökki on vähän liian pieni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Leikkimökki on sisämitoiltaan ehkä n. 180 x 220. Siellä on tosin hyllyt niin täynnä tavaraa, että aikuiselle tulee vähän norsu leikkimökissä -tunne... Mutta lapsille se on hyvä ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno kauppa.

  Meillä leikkimökki on pihamaan pikkumökin päädyssä oleva leikkimökiksi sopiva tila jonka vaimo on sisustanut ja sieltä löytyy myös kassakoneet ja hellat ja ruokapöydät ja muut. Lapset ovat tykänneet eli omat pieninä ja nykyään toimimme tukiperheenä ja vieraat rakkaat lapset saavat iloita leikkimökissä.

  Tuo peltiauto on tosi upea hevoskärryineen. Ihan aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei leikkimökin tosiaan tarvitse olla mikään erillinen rakennus ja aikuisetkin mahtuvat paremmin leikkeihin mukaan, jos tllaa on enemmän. Todella ihailtavaa tuo teidän tukiperhetoimintanne! Teette tärkeää työtä.

   Poista