tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mummolatyylinen vilvoitteluterassi

Piharakennuksen terassi on mainio istuskelupaikka, kun saunan jälkeen kaipaa viileämpää ilmaa. Terassilta on avarat näkymät läheisten maatilojen pelloille. 

Mummonmökki-tyyliin sisustettu terassi - Muonamiehen mökki

Näkymä terassiltaVerenpisara-amppeli

Mummu on sisustanut terassin vanhaan mummolatyyliin, romanttisin sävyin. 80-luvun rottinkisohvat saivat vaalean pinnan spraymaalilla. Terassin lattia on tummanharmaaksi maalattua vesivaneria. Sen päälle on levitetty vanhat, sisätiloista häädön saaneet räsymatot. Vaaleanpunaiset pelargonit koreilevat emalisessa pesuvadissa.

Vaaleanpunainen pelargonia emalisessa pesuvadissaTuikkukristallikruunu - Mummonmökki-tyyliin sisustettu terassi

Mummonmökki-tyyliin sisustettu terassi - Muonamiehen mökkiVaaleanpunainen pelargonia emalisessa pesuvadissa

Vaaleanpunainen pelargonia

Terassin pitkällä kaiteella on useampana vuonna ollut sinisiä ja valkoisia lobelioita sekä vaaleanpunaista kerrottua miljoonakelloa. Jälkimmäinen on tänä vuonna kasvanut ihmeen huonosti. Lobeliat toistavat terassin tolppaan kiinnitetyn suomenlipun värejä. Pappa otti edellisen veneemme lipun kierrätyskäyttöön ja ripusti sen amerikantyyliin seinälle.

Mummonmökki-tyyliin sisustettu terassi - Muonamiehen mökki

Vanha veneen lippu kierrätyskäytössäSiniset ja valkoiset lobeliat


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Vilvoittelu tosin on hieman haastavaa näillä keleillä, kun ulkonakin on kuin saunassa, vaikka kello lähentelee puolta yötä, mutta mitäs siitä - nautitaan kesästä, kun se on :)

      Poista