sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Espanjalaiset lyhdyt ja takorautainen ruusu

Näitä juttuja lukiessa saattaa ehkä kuulostaa siltä, että Mummu määrää tässä mökissä kaapin - tai piirongin - paikan. Ei se kuitenkaan ihan niin mene, Papankin kädenjälki näkyy monessa nurkassa. 

Ateljeen piirongin päällä on kaksi takorautaista lyhtyä. Pappa toi ne Mummulle tuliaisiksi Espanjasta joitain vuosia sitten. Myös vitriinikaapin päällä oleva takorautainen ruusu, samoin kuin kuvissa näkyvä puinen naulakko on Papan ostoksia. Ruusu on peräisin suomalaisilta käsityöläismarkkinoilta, erään sepän kojusta.

Takorautainen ruusu ja peltinen kukkaruukku - Muonamiehen mökki

Takorautainen ruusu - Muonamiehen mökki

Takorautaiset lyhdyt ja asetelma ateljeen piirongin päällä - Muonamiehen mökki


8 kommenttia:

 1. Mummillasi on hyvä maku ja ei Papankaan maussa vikaa ole. Mökkinne on todella kaunis. Ei Mummilla ruusu pääse kuihtumaan milloinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo ruusu taitaakin olla kukkia ikuisesti - tai ainakin hyvin, hyvin pitkään. :)

   Poista
 2. Onpas sinulla todella upea mökki ja mukava blogi. Löysin tänne sattumalta ja lueskelin pitkät tovit;) Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi. Onpa mukavaa, että löysit tänne ja viihdyit. Olet lämpimästi tervetullut lukijaksi :)

   Poista
  2. Oih, kaunista!!! Meillä on saman kaltainen piironki, mutta ikävä kyllä se on täynnä "rääsää" ja noihin lasiovisiin kaappeihin tulee tungettua myös kaikkea vähemmän kaunista, joten meinaan törkeästi napata tuon liina idean, jolla saa kaappien sisällön peitetyksi:D

   Poista
  3. Idean saa mielellään varastaa :) Hauskaa, jos on voinut antaa toiselle vinkkejä oman kodin sisustukseen - se on tämän blogin pitämisen suola :)

   Poista