maanantai 8. huhtikuuta 2013

59 päivää

Muonamiehen mökki -blogi täyttää tänään kaksi kuukautta! Tänä aikana olemme julkaisseet 37 kirjoitusta. Toistaiseksi olemme tehneet yleiskatsauksen pääärakennuksen talonpoikaistyylisiin huoneisiin ja pistäytyneet uuden puolen takkahuoneessa ja ateljeessa. Mökin pihapiiristä on ollut useita talvisia kuvia. Ja olen vähän harjoitellut astia- ja askartelukuvausta.

Sivujen kävijämäärä on lähtenyt mukavaan kasvuun. Tähän mennessä mökkielämäämme on tutustunut yli 600 kävijää, kun kuukausi sitten kävijöitä oli 150. Palaavia kävijöitä on ollut tasaisesti noin 12% kokonaiskävijämäärästä, mikä on ilahduttanut meitä ehkä kaikkein eniten. Käyntejä on ollut 1400 ja sivujen katselumäärä (eli klikkausluku) on ylittänyt 3300, tässä ei pitäisi olla mukana omia selailujamme. Alkuvaiheessa meidät löydettiin lähinnä blogilistan kautta. Nyt kun sisältöä on enemmän, suuri osa kävijöistä vaikuttaa löytävän meidät googlen avulla.

Tiedän, että joidenkin blogien lukijamäärät liikkuvat aivan eri tuhatluvuilla jo ensimmäisistä kuukausista lähtien, mutta olemme näihin lukuihin kovin tyytyväisiä. Suurin toiveeni tällä hetkellä on, että saisimme Google-käyttäjäraatiimme muutaman blogger-käyttäjän lisää, Valkoisen leinikin Hannen lisäksi (ks. Lukijat-kohta oikeassa sarakkeessa). Vaikka seuraan useaa blogia, en ole kovin ahkera kommentoimaan toisten kirjoituksia. Yritän aktivoitua tässä asiassa, sillä olen huomannut, miten mukavaa on, kun joku vaivautuu jättämään meille viestinsä.

Tulevia aiheita esittelin jo aiemmin. Niiden lisäksi olemme löytäneet muutamia vanhoja kuvia, sisustuksia vuosien varrelta, joita olisi hauska skannata teille. Toinen, hieman kiireellisempi projekti on tämän blogin taustakuvan vaihtaminen keväisempään. Kun vain keksisi jonkin hyvän kuvan..

Niitä kehitysehdotuksiakin otetaan edelleen ilomielin vastaan. Toivottavasti viihdyt seurassamme myös jatkossa!

-Matleena ja Mummu

Muonamiehen mökki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti