perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tuvan valkoinen astiakaappi

Muonamiehen mökin keittiö uusittiin parisen vuotta sitten. Mummu halusi käyttöastioita varten talonpoikaistyylisen, mutta toimivan vitriinikaapin. Sopivaa metsästettiin useasta vanhan tavaran kaupasta, mutta sitä oikeaa ei vain löytynyt. Lopulta Mummu ja Pappa päätyivät Juvin uusvanhaan, kustavilaistyyliseen astiakaappiin. Kaappi on täyspuinen ja valkoiseksi vahattu. Tämän jälkeen mökille on ilmestynyt pitkä rivi kalusteita samasta osoitteesta.

Muonamiehen mökin astiakaappi

Kaapin päälle Mummu on koonnut asetelman, jossa on mm. samovaari, nuotiopannu, kirpputorilta ostettu vanha tarjotin ja Karhulan lasitehtaan lasipurkkeja. Yhdessä purkissa on vanha voilasta, joka taitaa ansaita kokonaan oman juttunsa.

Asetelma Muonamiehen mökillä

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei Marjaanan äiti! Ja hauskaa, että luet juttujamme :) Kyllä Mummullakin on ollut osuutta asioihin, hänen käsialaansa nämä kaikki mökin sisustus- ja kasvimaatyöt ovat. Minä vain dokumentoin, ja välillä suunnnittelen ja toteutan kukkapenkkejä :) Joudun nyt valitettavasti poistamaan kommenttisi, sillä olemme sopineet Mummun kanssa, että asioimme blogiin liittyvissä jutuissa nimimerkeillä. Mukavaa kuitenkin, että jätit kommentin - niitä saa oikein mielellään jättää toistekin!
    - Matleena

    VastaaPoista