maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lasiverannan pöytäryhmä

Muonamiehen mökille rakennettiin suuri lasiveranta laajennuksen yhteydessä 80-luvulla. Papan isä teki verannalle kauniit, vanhan tyylin mukaiset ikkunaruudut. Mummu maalasi seinät heleän sinisiksi.

Kuvassa näkyvä pöytäryhmä on löytö läheisestä vanhan tavaran kaupasta. Maalipinta oli ostohetkellä hyvässä kunnossa, mutta istuinten kankaat olivat jo kuluneet. Pappa sai ne uudistettua niittaamalla uudet kankaat ja pehmusteet kiinni puurunkoihin.

Lasiverannalle paistaa kivasti aamuaurinko. Siellä ruokaillaan usein kesäisin, etenkin, jos sää on viileä tai sateinen. Verannalla ei ole lämmitystä, joten talvella se toimii lähinnä eteisenä ja säilytyspaikkana.

Muonamiehen mökin kuisti

12 kommenttia:

 1. Hei, löysin bloginne renginkaappi haulla, kun tein oman päivitykseni samasta asiasta.
  Teillä on kaunis mökki ja ihanasti sisustettu.
  Myös bloginne on kaunis. Yksi asia pisti silmääni, eli lukijat. Miksi ette tee tuohon sivulle linkkiä lukijoista. Minusta se on helpoin tapa lukea blogia. Päivitykset lukemistani blogeista tulee bloggerin hallintapaneeliin, josta uusia päivityksiä on helppo seurata:)

  VastaaPoista
 2. Hei Hanne! Suurkiitos palautteestasi ja vinkistä! Tarkoitat ilmeisesti google+ lukijaryhmää? Tuo kävi minulla mielessä, kun viimeksi päivitin sivun rakennetta, mutta en kuitenkaan vielä lisännyt sitä. Ehkä nyt olisi sen aika :)
  -Matleena

  VastaaPoista
 3. Hei Matleena, en tarkoittanut sitä google+, vaan kohdasta ulkoasu->lisää gadget->muitalaajennuksia->lukijat.
  Siis tuo viimeinen kohta lukijat on se mitä tarkoitin:)

  VastaaPoista
 4. Tuo sananvahvistus kommentoinnista (todista ettet ole robotti) kannattais myös ottaa pois päältä. Moni jättää kommentoimatta, jos on tuo sananvahvistus, sillä niistä saa niin huonosti selvää:)
  Nämä nyt on sellaisia pieniä vinkkejä.

  VastaaPoista
 5. Hei Hanne, kiitos, kun viitsit auttaa meitä aloittelijoita :) Otin nyt tuon sanavahvistuksen pois päältä (menikö se nyt pois?). Lisäsin myös Lukijat -kohdan tuohon oikeaan sarakkeeseen. Mahtaakohan se nyt toimia? -Matleena

  VastaaPoista
 6. P.S. Kaunis blogi muuten sinulla ja ihania kuvia! Lisäsin blogisi lukulistaamme ja testasin samalla myös Google-käyttäjäraati -toiminnallisuutta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, mukavaa, että liityit lukijakseni ♥! Hyvin toimi minunkin lukijaksenne liittyminen:)

  VastaaPoista
 8. Laittakaa jokin profiilikuva itsellenne, niin bloginpitäjät huomaavat paremmin, kun liitytte jonkun blogin lukijaksi. Kuvallinen profiili tulee aina ensimmäiseksi ja kuvaton, menee melkein lukijoiden loppuun:)
  Poikii paremmin lukijoita blogiinne.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästäkin vinkistä, hyvä tietää. En lisännyt profiilikuvaa, sillä en halunnut, että se näkyisi tuossa vasemmassa yläkulmassa. Taisin kuitenkin keksiä, miten voin jättää sen pois ja silti näyttää profiilikuvauksen. Täytyy kokeilla jonain päivänä, kun keksin sopivan profiilikuvan. :)

  VastaaPoista
 10. Voihan tuo kuva tuossa vasemmalla ylhäällä olla profiilikuvasi:)

  VastaaPoista
 11. Hei Hanne, ehdin vihdoin kokeilla uudelleen profiilikuvan lisäystä. En halua, että profiilikuva näkyisi sellaisenaan tuossa vasemmassa yläkulmassa, sillä se tulee siihen pienempänä kuin haluaisin ja sotkee siten blogin ulkonäköä. Haluan kuitenkin, että blogissa näkyisi linkki Blogger-profiiliini. Sinä olet onnistunut tekemään näin omassa blogissasi. Miten sen teit? Käytitkö jotain toista gadgetia? Kiitos avustasi jo etukäteen!

  VastaaPoista
 12. Kiitos vielä vinkeistäsi, Hanne. Vastasinkin jo sähköpostiisi.

  VastaaPoista