perjantai 8. maaliskuuta 2013

28 päivää

Muonamiehen mökki -blogi täyttää tänään yhden kuukauden!

Tänä aikana olemme julkaisseet 19 kirjoitusta. Blogin on nähnyt n.150 yksilöityä kävijää. Sivujamme on katseltu yli tuhat kertaa (laskematta mukaan omia selailujamme). Palaavia kävijöitäkin on ollut enemmän kuin osasin odottaa. Kiitos, kun olet lukenut tarinoitamme!

Olisi kiva kuulla mielipiteesi siitä, miten olemme onnistuneet. Otan mielelläni vastaan palautetta ja kehitysideoita niin jutun aiheiden, toteutuksen kuin blogin ulkonäönkin osalta. Latautuvathan sivut hyvin? Onhan teksti luettavaa ja sopivan kokoista? Jne. Voit jättää palautteen julkisesti kommenttina alle tai yksityisesti sähköpostitse osoitteeseen muonamiehenmokki@gmail.com.

Tiesithän muuten, että voit saada tiedon uusista kirjoituksistamme sähköpostiisi joko Googlen tai Bloglovinin palvelun kautta (ks. Seuraa sähköpostitse ja Bloglovin -linkit oikeassa reunassa). Itse suosin Bloglovinia, koska sen avulla voi seurata muitakin blogeja ja sähköpostiviestissä näkyy kirjoituksen yhteyteen lisätty kuva. Molemmat palvelut vaativat rekisteröitymisen, mutta seuraaminen on siten ehkä hitusen helpompaa. Toki seuraaminen onnistuu myös Blogilistan kautta.

Tulevista aiheistamme voit lukea täältä. Toivottavasti viihdyt seurassamme myös jatkossa!

Muonamiehen mökki - keltahanhikki
Keltahanhikki ensilumen aikaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti