maanantai 24. lokakuuta 2016

Kolmas kerta toden sanoo

Vihdoin lähes kaikki puiden lehdet ovat pudonneet. Niitä on riittänytkin peräti kolmeen haravointikertaan. Käytimme taas tuttua keräilytapaa, iso muovi levitetään pihalle ja lehdet haravoidaan suoraan sinne. Helppoa ja nopeaa! Iso vaahtera, kolme koivua ja vielä pieni tammi pudottavat lehtiä tuhansittain ja kerääminen kottikärryllä olisi ihan mahdoton tehtävä. Näin se sujuu!

Piha on nyt taas puiden osalta hoidettu, mutta pensaissa niitä lehtiä vielä riittää. Tässä vielä niitä lehtiä on jäljellä, nyt sekin on hoidettu puhtaaksi. Nyt saa talvi tulla.


8 kommenttia:

 1. Aivan oikein, nyt saa talvi tulla. Teillä on niin kaunis pihapiiri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli , pihapiirimme on vanha, ennen on osattu ottaa huomioon ympäröivä luonto.

   Poista
 2. Tuo on kyllä helppo tapa haravoida.

  VastaaPoista
 3. Ootte olleet ahkerina haravanvarressa, piha näyttää nyt niin
  kauniilta ja siisitiltä.
  Ensimmäisessä kuvassa katseeni kiinnittyi lipputankoon,
  voi miten ihanan paikan olettekaan sille löytäneet
  kallionnyppylän päältä!

  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipputanko oli aikaisemmin vähän kauempana talosta, mutta ympärillä olevat koivut kasvoivat, joten oli pakko muuttaa sen paikkaa. Lipputanko laitettiin tuolle kallion nyppylälle, koska lippu näkyy kylätielle talon yli ja tietysti se on kunniapaikalla pihalla tässä kohtaa. Ainoastaan sisälle lippu ei näy, mutta kaikkea ei voinut saada.

   Poista
 4. Kaunista ja siistiä!
  Meillä lehdet ovat vielä paljolti puissa, mutta viikonlopuksi luvattu tuuli tuo ne varmasti sieltä maahan. Haravat ovat valmiina :)

  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kaupungissakin on puissa vielä paljon lehtiä. Mailla on tainnut olla vähän kylmempää ja tuulisempaa. Hyvää viikon jatkoa sinne Norjaan!

   Poista