tiistai 4. helmikuuta 2014

RETRORADIO

Muonamiehen mökin tuvassa soi retroradio, tosin vain parin vuoden takainen hankinta Clas Ohlsonilta. Mökillä on joskus soinut aito 70-luvun radio, mutta jossain vaiheessa se hiljeni lopullisesti. En mitenkään voinut hyväksyä tupaan modernia soittopeliä ja onneksi löysin uuden ja toimivan, joka sopii talon henkeen.     Mökillä kuunnellaan radiota lähes aina, televisiota sen sijaan katsellaan hyvin harvoin. Pidämme, sekä pappa että minä, molemmat kaikenlaisesta musiikista niin klassisesta ja oopperoista kuin kevyestäkin iskelmä- ja tanssimusiikista ja tietysti meitä lähellä on mieskuorolaulu ( papan harrastus ). Radiosta toki kuunnellaan myös uutisia ja ajankohtaisohjelmia.

Viimeisin mökin hankinta on toinenkin radio, joka ostettiin takkahuoneeseen.
Se on modernimpaa mallia ja toimii myös pattereilla, joka on tärkeää mahdollisten sähkökatkojen varalta.     Mökillä on myös kokoelma  vanhoja LP-levyjä ja vielä toimiva vanha levysoitin, mutta kerronpa niistä joskus myöhemmin.


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen radio!
  Minulla on tuolla varastossa laatikollinen lb-levyja...soitin puuttuu, kun edellinen hajosi...:)

  VastaaPoista
 2. Hieno radio. Voisi kyllä helposti sijoittaa jonnekin menneille vuosikymmenille, l ei uskoisi että on uutta tuotantoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se oli kaiken lisäksi halpa ja hyvin toimiva löytö.

   Poista