Purjehduspäivän päätteeksi pitää tehdä hyvää ruokaa miehistölle. Joskus 90-luvulla kokosin pieneen vihkoon helppoja reseptejä, joiden raaka-aineet ovat hyvin säilyviä ja ruoka nopeasti valmistettavaa. Myöhemmin olen ostanut pari veneilijöille tarkoitettua keittokirjaa, Tiia Koskimiehen "Venekokin käsikirjan" ja Sjöholmien sekä Haikaloiden "Merikokin messissä".
Luonto-opas on hyvä apuväline saariston luonnon ihmeisiin tutustuttaessa.
Niin ja ilman laulukirjaa ei merellä tulla toimeen, sitä tarvitaan aina, kun joukko purjehtijoita kokoontuu yhteen!
Kun sadepäivä yllättää, pitää mukana olla myös muuta luettavaa, dekkareita ja pokkareita. Ristikkoja täytetään ja pelataan. Lisäksi kirjahyllyllä on satamaoppaita ja tietysti lokikirja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti