torstai 19. kesäkuuta 2014

Kelmu sproting

Niin ihan oikein, Kelmu sproting, ei sporting   !

Asuimme 80-luvulla rivitalossa, jossa oli lisäksemme kolmen perheen asunnot.Meitä oli siis kahdeksan aikuista ja kahdeksan 2-9-vuotiasta lasta. Perustimme Kelmun, joka järjesti neljästi vuodessa hauskat juhlat, milloin vietimme joulujuhlaa tai laskiaista tai rapujuhlia tai itsenäisyyspäiväjuhlia. Meillä oli naamiaisia vappuna, niin aikuisten kuin lapsienkin kesken ja kävimme vappupäivänä huvipuistossa koko joukko. Hauskaa oli aina!
Kun sitten muutimme toiselle paikkakunnalle, saimme tämän "isännän viirin" muistoksi naapureiltamme. Nyt löysin sille sopivan paikan uuden talon terassin  seinältä.
Kuten kerroin teksti on tehty oikein!

Tuo nimi, Kelmu sproting tuli siitä, että meillä oli isien orkesteri, jossa kukaan Ei saanut soittaa itselle tuttua soitinta, lapset lauloivat ja esittivät muutakin ohjelmaa ja ilta päättyi aina tanssin merkeissä. Urheiluklubista ei ollut missään tapauksessa kysymys, päinvastoin.2 kommenttia:

  1. Ihana tarina ja tuo isännänviiri on kiva..:))

    VastaaPoista
  2. Meillä oli todella ihanat naapurit ja yhteishenki oli suuri. Ikävä niitä aikoja. Matleena ja veljensä muistelevat usein niitä aikoja. Isännänviiri kuvastaa sitä hauskuutta ja huumoria, joka meillä oli.

    VastaaPoista