lauantai 31. toukokuuta 2014

Pyykkipäivä

Lakanoita pyykkinarulla. Täällä mökillä on hienoa, kun pyykit saa kuivumaan ulos narulle tuuleen ja auringonpaisteeseen. Miten ihanalta ne tuoksuvatkaan sen jälkeen ja silittäminenkin käy helposti. Hankimme tänne pyykinpesukoneen, mutta kuivaajaa en halunut, pidä enemmän tästä luonnonmenetelmästä.

Pyykkinarun sijoitin yläpihalle, jota voisi myös kutsua työpihaksi. Siellä on myös kasvihuone, hyötypuutarha ja sen vieressä on autotalli. Ja tähän pihaan aurinko porottaa koko päivän, mikäli ylipäänsä paistaa.
Ehkä muistatte myös, että muonamiehen mökillä on oikeastaan neljä erillistä piha-aluetta. On myös etupiha, jota voisi kutsua oleskelupihaksikin. Siellä lastenlapset leikkivät hiekkalaatikosta ja leikkimökissä ja pelaavat palloa pihalla. Siellä on myös mukava päiväkahvipaikka.
Saunan takana olevalla takapihalla on hyvä paikka kaikessa rauhassa vilvoitella löylyjen jälkeen. Sitä voisi siis kutsua myös vilvoittelupihaksi.
Alapihalla on grilliterassi ja sinne paistaa mukavasti ilta-aurinko. Sinne suunnittelen myös pientä nuotiopaikkaa. Sitä voisi siis kutsua myös nautiskelupihaksi.

2 kommenttia:

  1. Mikään ei voita tunnetta, kun keväällä saa ekan kerran pyykin ulos kuivumaan...se ihana tuoksu niissä...:)

    VastaaPoista