tiistai 22. lokakuuta 2013

Mummun kanssa satumetsässä

Jos edellisviikonloppu sujui kuumepotilaan kanssa sisätiloissa, viime viikonloppu kului yhtä verkkaisesti saman taudin vuoksi - tällä kertaa sängyn pohjalla lojuin minä. Enpä ole pitkään aikaan sairastanut yhtä ikävää tautia, joka paikkaa kolotti.

Ei siis tuoreita kuvia mökiltä vieläkään, mutta onneksi on näitä vanhempia jäljellä vaikka kuinka paljon. Nämä otokset ovat viime lokakuulta. Olin juuri käynyt ensimmäisen digijärjestelmäkamerakurssini ja harjoittelin oppeja luonnossa. Mummu ja poika etsivät sieniä, sillä aikaa äiti kykki kamera kädessä hakkuuaukealla. Sammaleen tasolta katsottuna maisema oli kuin satumetsässä.


6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat!
  Olikos sinulla järkkäri millä kuvailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne :) Minulla on parikin Nikonin järkkäriä. Nämä kuvat on otettu vanhemmalla, malliltaan D60. Elokuun jälkeen julkaistut on kuvattu uudemmalla D5200-mallilla. Vanha kamera sanoi sopimuksen irti kesälomareissulla.. Tämä uudempi on ihan ok, lukuun ottamatta värintoistoa, joka on ollut pienoinen (tai aika suurikin) pettymys. Valkotasapainoa ei voi säätää niin tarkasti kuin vanhassa mallissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Irmastiina :) Ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta...

   Poista
 3. Upeita kuvia. Niistä välittyy niin raikas fiilis

  VastaaPoista