sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Iltalenkillä

Tänä viikonloppuna piti pitkästä aikaa lähteä mökille, vaan toisin kävi. Nuorimmainen sairastui ja jäin hänen kanssaan kaksin kotiin. Koko kaunis viikonloppu meni kuumeisen potilaan kanssa sisätiloissa kyhjöttäessä. Lauantai-illalla iski ahdistus - sekä poikaan että äitiin - ja teimme pikaisen kärrylenkin lähimaastoon. Kyllä kannatti.


Tämä viimeinen kuva on omalta etupihalta. Viimeinen silmäys vaaleanpunaiseen syysiltaan. Suunnittelin alun perin kuvaavani mökin syksyistä pihaa, mutta nyt on tyytyminen näihin. Huomasitko muuten eräässä kuvassa piileskelevän metsäkauriin? Se ruokaili pellolla varsin kesynä - sain rauhassa kuvata sitä 10-20 metrin etäisyydeltä. Selkänsä se tosin käänsi. Lähes olemattomasta hännästä ja kapeista sarvista (ja wikipediasta lunttaamalla) tunnistin sen kauriiksi.


6 kommenttia:

 1. Oikein ihana iltalenkki!

  Toiseksi viimeinen on todella upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo! Tuo pensas oli niiin mahtavan värinen, että oli pakko napata kuva. Tunnistatko, mikä pensas tuo voisi olla? Voisiko olla keijunruusu?

   Poista
 2. Kyllä todella kannatti, niin ihanat värit sait kuviisi tallennettua!
  Paranemista pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mummeli! Laskeva aurinko värjäsi kaiken vaaleanpunaisella ja korosti entisestään syksyn sävyjä. Vielä on poika vähän surkeassa kunnossa. Toivottavasti menee pian ohi.. :(

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia!
  Pikaista paranemista nuorimmaiselle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irmastiina! Toivon itsekin, että poika tuosta pian toipuisi - vielä on kröhää ja nuhaa ja ruoka maistuu huononlaisesti, mikä tosin ei parivuotiasta estä hyppimästä, tanssahtelemasta ja potkimasta palloa aina hetkittäin ;)

   Poista