maanantai 29. elokuuta 2016

Kesä 2016

Ihana kesäaika alkaa olla pian ohi, elokuun viimeinen viikko on menossa. Toivottavasti kauniita ja lämpöisiä päiviä vielä riittää.

Kokosin tähän postaukseen kuvia Muonamiehen mökin kesästä. Muistoja hyvien ystävien vierailuista  ja puumajan rakentamisesta.


Saapa nähdä, mitä pian alkava syksy tuo tullessaan. Ainakin kiinalainen juttu taitaa olla suunnitteilla.


8 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja kodikasta! Kaiken kauniin joukosta silmäni osui erityisen kauniisiin tuvan mattoihin. Itselläni on hakusessa vastaavanlaiset. Mistä olet matot hankkinut vai itsekö olet kutonut? Hyvää alkavaa syksyä teille toivottelee Maria P Pyhärannan torpalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, hyvää alkavaa syksyä sinne Pyhärantaankin! Matot sain 50-vuotislahjaksi mieheni veljen vaimolta, nyt jo edesmenneeltä. Hän kutoi nämä toivomukseni mukaisesti. Väreiksi valittiin tuvan kalusteiden ja tekstiilien värit. Malli on synnyinkotini tuvan mattojen mukaan, selkeä raita runsaan puolen metrin välein. Etsin pitkään juuri tällaista raitamattoa löytämättä. Pidän edelleen niistä valtavasti. Olen joskus nähnyt likimain samanlaisella tavalla kudottuja mattoja olevan myynnissä Salon iltatorilla, pienmyyjien osastolla. Ovat varmaan olleet itse tehtyjä. Ehkä juuri sellaiselta valmistajalta voisi tilata oman mielen mukaiset matot.

   Poista
 2. Teidän mökillä on niiiin ihana tunnelma, olette
  osanneet hienosti vaalia mökin vanhaa henkeä.
  Mulla on muuten samanlainen tähtikassi kuin sulla,
  taidamme tykätä samankaltaisista asioista :)p.s.
  Puumaja on huippuhieno, jokaisen pojan (ja tytönkin)
  unelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija. Noita tähtikasseja meillä on peräti kolme kappaletta ja kaikki kovassa käytössä. Niissä kuljetetaan tavaraa Turun ja mökin välillä ja venematkoilla ne ovat aina mukana. Niihin mahtuu paljon eivätkä tyhjänä vie veneessä tilaa. Mukavaa alkavaa syksyä!

   Poista
 3. Muonamiehen mökillä on aina niin seesteinen tunnelma <3 Tykkään talon jokaisesta huoneesta valtavasti ja ulkoakin mökki on kuin karamelli. Koko kesänä en tänne blogiisi ehtinyt, jospa ehtisin tänne paremmin elämän asetuttua syksyn myötä taas tuttuihin uomiinsa.

  Kauniita kuvia! Puumaja on upea, kylläpä olisivat meidänkin lapset tuollaisesta innoissaan :)
  Mukavaa syyskuuta sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru ja hyvää syksyn alkua sinullekin! Kesällä onkin aina niin paljon puuhastelua, että tv ja blogit jäävät taka-alalle. Hyvä niin, kannattaa nauttia ulkoilmasta ja lyhyestä, mutta kauniista Suomen kesästä.

   Poista
 4. Kaunista ja herttaista, kodikasta ja lämmintä - muonamiehen mökillä on varmasti hyvä olla <3
  Puumaja on aivan mahtava ja kaikkien lasten unelma!

  Ihanaa syyskuun jatkoa teille :)

  VastaaPoista