sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Puumajan rakennus

Pikkupoikien innokkaana odottama puumaja on jo harjakorkeudessaan. Pappa ja pojat ovat jo keväällä suunnitelleet ja kesäkuussa aloittaneet yhteisen rakennusprojektinsa. Kaikki neljä poikaa osallistuivat innoissaan mökin osien maalaamiseen. Tarvittavia suojavaatteita ei kaikilla ollut, joten mummu ideoi muovikasseista sopivat paidat ja essut. Homma sujui vauhdikkaasti ja mökki saatiin korkeuksiin jo ennen juhannusta. Heinäkuun lopulla jatketaan hommia.
Maja koottiin valmiista leikkimökkielementeistä ja maalattiin harmaanvihreäksi ja ikkunan pielet tummanruskeiksi. Näin mökki piiloutuu mukavasti puiden lomaan. Pappa teki perustuksista tapansa mukaan tosi vankarakenteiset. Mökki on parin metrin korkeudessa ja sen eteen ylös tulee myös aika iso terassi, josta on näköalat yli vanhusten mökin. Lisäksi alakertaan tulee toinen terassi.
Kun poikien into leikkiä mökissä loppuu iän karttuessa, olemme suunnitelleet, että maja nostetaan alas ja siitä tehdään puutarhakalusteiden säilytystila ja alaterassille tulee puuvaja.
4 kommenttia:

 1. Oi wau, toteutatte jokaisen pikkuihmisen unelman, olisipa ollut tuollainen kun oli pieni. Ajatelkaa mitä muistoja tuolla luodaan, mieletön juttu! Kivoja puumajahetkiä teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan papan ja poikien yhteinen projekti, pappa toteuttaa ja pojat ovat sanoneet, mitä pitää tulla. Saa nähdä , miten suosittu siitä sitten tulee.

   Poista
 2. Ihanaa kun toteutatte pienten haaveita. Varmasti pikkuiset ovat tyytyväisiä. Mukavia leikkejä uudessa puumajassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat olivat ainakin kovasti tohkeissaan ja innokkaita auttamaan.

   Poista