lauantai 18. kesäkuuta 2016

Merilounas on katettu

Sateisen viikonlopun kuviksi lämpöisemmän kelin tunnelmia parin viikon takaa. Veneily on mukavaa puuhaa, mutta sadekeli ja liika tuuli joskus pakottaa viipymään samassa suojaisessa satamassa päivän tai pari. Näin kauniina päivänä, kuin kuvassa, on ilo nauttia lounas ulkotilassa katsellen ihanaa suomalaista saaristomaisemaa. Silloin maistuu vaatimatonkin veneruokakin paljon paremmalta. On mukava kattaa pöytä kauniisti merihenkiseksi. Nämä veneen astiat on ostettu pari vuotta sitten ja pöytäliinan hankin viime kevään Espanjan matkalta.

Hyvää viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Upea vene ja kyllä merellä vaan ruoka maistuu ihan parhaimmalta. Hyviä veneretkiä teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ruoka tahtoo maistua ihan aina, valitettavasti. Merellä tosin syödään aika kevyesti, salaatteja ja kalaa jos mahdollista.

   Poista
 2. kelpaanoissa maisemissa syödä laivan kannella kauniisti katetun pöydän ääressä. Sisämaan kasvattina on mukavaa katsella merihenkisiä postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mökillä ollaan mekin sisämaassa, vettä kyllä löytyy kylältä. Käymme uimassa muutaman kilometrin päässä olevassa ihanassa järvessä. Purjehtimiseen ja mereen minun piti tottua lähes viisi vuotta, ennenkuin se alkoi tuntua rentouttavalta lomalta.

   Poista
 3. Upea vene ja ihana merihenkinen kattaus! Sinivalkoista. Tuo on niin totta, merellä ruoka maistuu kaksin verroin paremmalta.
  Me teimme päätöksen, että tänä kesänä emme venettä laske veteen. Meillä on remppaa siellä sun täällä, eli elämä on vähän levällään. Ja jos karkaisimme vesille, niin mikään ei tulisi kuntoon. Kova päätös! Sen kunniaksi hyppäsimme Pietarin laivaan :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muinamiehenmökki sijaitsee keskellä kylää, eikä meillä ole omaa rantaa, joten veneily on sille hyvä vastapaino. Tosin harmittaa pitää venettä laiturissa, ennenkuin ehdimme puutarhahommista taas merelle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Sanotaan, että kattaus on puoli ruokaa, ja niinhän se onkin.

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat. Niin kaunis maisema ja kaunis kattaus. Mukavaa sunnuntain jatkoa! Meillä sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meri ja veneily on parhaimmillaan, mutta aina ei ole niin. Joskus sade ja myrsky koettelee.

   Poista
 6. Kauniit kuvat, värit ja tunnelmat :)
  Hyvää Juhannusta teille!

  VastaaPoista