tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kevätkiireitä

Vihdoin olemme ehtineet mökille !! Tänä vuonna se kestikin pidempään kuin aikaisemmin. Kiirettä on pitänyt kaupungissakin, parit tasakymppijuhlat ja yhdet ristiäiset. Lisäksi koko pesueemme mahdutettuna viikonlopuksi kerrostalokotiimme. Kummasti kaikki kymmenen mahduttiin, kun kaikki peitot, tyynyt, patjat ja varasängyt otettiin käyttöön. Ja seuraavana päivänä meitä ilahdutti Italiassa asuva kummityttömme hurmaavan pikkupoikansa kanssa.

Täällä mökillä on hirveä sekamelska. Välikamarin remontti on nyt valmis, mutta huonekalut pitää vielä siirtää paikoilleen. Lasikuisti on myös pian valmiina kesän viettoon, lattia, katto ja paneelit on jo maalattu, vain paneeleiden yläosat odottaa vaalean sinistä väriä. Lasikuistilla on muitakin maalausurakoita, monta vuotta maalaamattomana ollut kirjakaappi saa vihdoin valkoisen värin.


Pöytäryhmä on jo siirretty oikealle paikalleen talvisäilöstä. Vanha valkoinen, puinen pöytäryhmä on jo ihan hajalla. Syksyn alennusmyynnistä löysimme tilalle uuden. Tämä on tehty maalatusta komposiitista ja alumiinista. Puinen ryhmä toki sopisi paremmin tällaiselle vanhalle pihalle, mutta minusta tämäkin sopii ihan hyvin. Pöytä on reilunkokoinen ja tuoleissa on hyvä istua.Tämän metallinen puutarhapöytä kaipaisi myös maalia, saapa nähdä jaksanko enää heiluttaa maalisutia, kun remonttiurakka päättyy.


Kirjakaappi saa vihdoin valkoisen maalikerroksen ja pian se siirretään paikoilleen remontoituun välikamariin.

10 kommenttia:

 1. Siitä se mökkikausi lähtee! Kovin kauniit nuo teidän mökkiruudukotkin ja kirjakaapistakin tulee ihana. Kivoja mökkeilyjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Toivotaan nyt, että remppa pian valmistuisi ja pääsisi muihin kevättöihin.

   Poista
 2. Kaunis uusi kalusto ja kauniita kukkia. Mukavia mökkipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuden mökkikauden vauhdittamiseen :)
  Kalusto näyttää hyvältä ja pöytä tarpeeksi suurelta - se on tärkeää!

  Voin jo nähdä, miten kaunista teillä tulee, kun kaikki on valmista! Ilolla odotan kuvia <3

  Onnellista mökkikautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna ! Toivotaan, että saataisiin taas kaikki paikat kuntoon mahdollisimman pian.

   Poista
 4. Tuollainen komposiitista tehty ruokailuryhmä on kyllä ihan ykkönen. Ostin meille kotiin samanmoisen, mutta harmaan ryhmän. Huoltohommat käyvät helposti, talven jälkeen täytyy heittää vain vettä ja pesuainetta niskaan, niin kalusteet ovat taas valmiina käyttöön. Mökkiterassille valitsimme polyrottinkiset, pajun väriset kausteet, nekin ihanan helppohoitoiset.
  Kauniita kevätpäiviä, nautitaan auringosta ja lisääntyvästä lämmöstä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohoitoisuus on kyllä valttia, kun näin on muutenkin kaikenmoista askarreltavaa sekä talossa että puutarhassa.

   Poista
 5. Mukavaa ja tunnelmallista mökkikautta. Tulipa niin ihana fiilis näistä kuvista. Itse en ole vielä oikein ehtinyt pihatöihin mutta sormet syyhyää kyllä jo pihalle. Kirjakaapista tulee varmasti ihana :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa ja tunnelmallista mökkikautta. Tulipa niin ihana fiilis näistä kuvista. Itse en ole vielä oikein ehtinyt pihatöihin mutta sormet syyhyää kyllä jo pihalle. Kirjakaapista tulee varmasti ihana :)

  VastaaPoista