perjantai 13. marraskuuta 2015

Sumuinen syksy

Piipahdimme tänään sumuisessa säässä mökillä. Sumu oli enää maiseman uloimmaisissa osissa. Pidän valtavasti utuisen harmaan maiseman sävyistä ja rauhallisuudesta. Joka kertaa tulee sellainen olo, että juuri nyt pitäisi kaivaa maalausvälineet esille, mutta aika harvoin ne ovat silloin käsillä. Nytkin ne kaikki olivat kaupungissa ja me maalla ihailemassa syksyistä sumua.
Onneksi kamera oli mukana. Silloin voi myöhemmin ottaa valokuvat esille ja ryhtyä maalauspuuhiin.

Tällä mökkikäynnillä saimme myös ihailla vanhan rakennuksen uutta mustaa tiilikattoa ihan valmiina. Täytyy sanoa, että kauempaa tieltä katsottuna mökkikokonaisuus näyttää nyt paljon paremmalta, kun kaikki katot ovat yhteneväisiä.8 kommenttia:

 1. On teillä siellä aivan ihastuttavat maalaismaisemat <3 kauniita, tunnelmallisia syksyn kuvia. Täällä meillä on nyt lunta, jonka myötä maisema muuttui heti niin jouluiseksi! Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että teillä on lunta! Sitä herkkua näissä meidän maisemissa ei ole kunnolla ollut kolmeen vuoteen! Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Kauniita syksyisiä maisemia ja kuvia! Komea katto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru, lunta saisi vielä tulla joulutunnelmaa tuomaan. Taitaa kuitenkin olla turha toive.

   Poista
 3. Kauniita syksyisiä kuvia ja aivan ihana maalaismaisema. Tulee niin levollinen tunnelma. Teillä ei ole vielä lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne ei lunta juurikaan tule ennen joulua, jos silloinkaan. Viime vuonna ei lunta ollut koko talvena. Se on harmillista, lumi on niin puhdasta, valaisevaa ja kaunista.

   Poista
 4. Kovin kaunista <3 Sumussa on jotain mystistä ja kaunista, sumu vie uneen tai on aamulla merkki yöstä. <3 Kauniita unia Mummu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, juuri tuota sumu on. On hienoa katsoa kuinka sumu nousee lähellä olevan joen uomasta ja peittä pian koko kylän.

   Poista