keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mummun Spa !

Olen jo kauan haaveillut kylpytynnyristä tai uima-altaasta, mutta pappa on tyrmännyt kaikki hyvät ideani, vedoten siihen, että kukas ne hoitaa ja  puhdistaa. Mutta yhtenä päivänä pappa yllätti minut ja toi mökille tassuammeen, kun halvalla sai! Eihän meidän pesuhuoneeseen sellaista mahtunut, mutta terassillepa mahtui. Nyt se seisoo hopean värisillä tassuillaan takkahuoneen ja vierastalon välisellä terassilla ilta-auringossa ja suojassa kylätiellä kulkijoiden katseilta.

Samalla piti uudistaa ympäristö. jossa aiemmin oli työkaluja ja puutarhan kukkaruukkuja sekä lukuisa joukko saappaita. Työkalut muuttivat muualle, saappaat ja ruukut piilotettiin romanttisten verhojen taakse. Lisäksi muutamia tyyliin sopivia pesuvälineitä ja kukkia, tottakai.

Amme on jo koekäytetty ja hyväksi todettu!

8 kommenttia:

 1. Sinua onnisti. Tämmä paikka on paljon parempi kuin kylpytynnyri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kyllä pappa hyvän valinnan teki! Ammeessa on tosi mukava löhöillä ilta-auringossa puutarhatöiden jälkeen.

   Poista
 2. Olipas mukava yllätys. Tuohon paikkaan amme sopii mainiosti. Kaunis terassi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tämä paikka sopii siihen hyvin. Saunan pesuhuoneesta, joka on aivan vieressä, letkulla saa sopivaa vettä ja poistovesi johdetaan suoraan saaveihin. Sitä sitten käytetään kukkien kasteluun.

   Poista
 3. Voi että, aivan ihana amme. Tuollaisesta tassuammeesta olen viimepäivinä puhunut itsekin kun kylpylässä kylvettiin muutama lomapäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se amme vaan niin mukava. Vanhassa asunnossamme oli kylpyamme, mutta viime vuodet olemme tottuneet vain suihkuun ja tietysti saunaan.

   Poista
 4. Voi mikä ihana amme, oikea löytö! Ammeessa lekottelu kruunaa suloisen saunahetken. Merivesikin on vielä niin kylmää ettei sinne uskalla pulahtaa, joten ammeen puolesta liputan minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että mikään ei voita rentouttavaa kylpyä. Merivesi on todella kylmää. Olemme purjehtimassa ja veneen lattia on kylmä ja villasukat unohtuivat kotiin.

   Poista