perjantai 12. kesäkuuta 2015

Aurinkoinen kesäpäivä

Eilen ja tänään on saatu vihdoin vähän lämpimämpää säätä, vaikkakin taas tuulista. Täällä on viime päivinä ollut myös kovin kuivaa, jopa sammaleet kallion päällä kuivuvat ihan korpuiksi. Ei auta muu kuin kastella. Nurmikko on kuitenkin vielä ihan vihreää. Keskipihalle olen valinnut kesäkukkia, jotka ovat väriltään vaalean punaisia, muualla sinisiä ja valkoisia.8 kommenttia:

 1. Ihana pihapiiri teillä! Tuollaisen vanhan pihan tunnelma on ihan
  ainutlaatuinen, sellaista ei ihan joka mökillä olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä piha onkin todella vanha, mekin olemme viettäneet täällä kesiä jo yli 40-vuotta ja pihapiiri on paljon vanhempi.

   Poista
 2. Kaunis ryhmä kauniissa ympäristössä. Ihana vanha pihapiiri. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Pihapiirin olemme pyrkineet pitämään sellaisena kuin se aina on ollut. Yksi vika tässä kuitenkin on, liikaa nurmikonleikkuuta!

   Poista
 3. Kaunista! Tuuli on kuivattanut tehokkaasti sen, minkä on aina satanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo tuuli on ollut ihan päivittäinen harmi. Avomaankurkut ovat siitä selvästi kärsineet. Onneksi laitoin muutaman taimen myös kasvihuoneeseen.

   Poista
 4. Mikähän siinä on että itsekin huomaan pinkin, valkoisen ja sinisen olevan vallalla meidän puutarhassa? Kaunis on pihapiirinne ja tuo valkoinen kalusto! Mistä se on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo niin monta vuotta, kun tuo kalusto on ostettu, etten enää muista mistä. Se taitaa pysyä koossa enää pari vuotta, yksi tuoli on jo poistettu käytöstä. Olenkin viime aikoina katsellut uutta ryhmää, onneksi valkoisia ja vähän vanhanaikaisia kalustoja vielä löytyy.

   Poista