keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lasikuisti aamuauringossa

Lasikuistikin on siivottu kesää varten, vain lukuisten ikkunaruutujen pesu-urakka on vielä tekemättä. Tässä tilassa on mukava istua aamukahvilla tai viettää iltahetkeä. Tässä myös usein ruokailemme sadeilman tai kovan  tuulen yllättäessä.  Tämä veranta on rakennettu talon pohjoissivustalle, joten kuumilla kesähelteillä tämä on juuri oikea paikka viettää aikaa ulkoilmaa vilpoisemmassa tilassa. Tänne aurinko paistaa vain aamulla ja illalla. Päivän kuumimman auringonpaisteen aikana tämä paikka on varjossa.

9 kommenttia:

 1. Voih miten ihana ja tunnelmallinen kuisti teillä onkaan! Sinivalkoinen väristys on niin raikas ja kesäinen. p.s. mulla on muuten samanlainen ihana tähtikassi kun sullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinivalkoinen on kesäinen lempivärini. Tähtikasseja minulla on kolme ja kaikki ahkerassa käytössä, niin purjehdusreissuilla kuin mökkimatkoillakin.

   Poista
 2. Ihana sinivalkoinen unelma siellä<3 Ihan varmasti tuolla on viihtyisää, sillä jo kuvistakin välittyy iki-ihana tunnelma!! Sininen väri on tätä nykyä yksi suosikeistani, vaikka välillä se olikin suorastaan inhokki. Niin se mieli muuttuu, kun ikää tulee enempi :) niin kesäisen raikas väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinivalkoista käytän kesällä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Se on niin viileä ja puhdas väriyhdistelmä.

   Poista
 3. Voi hyvänen aika miten kaunis kuisti on!!..:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana laskuisti, huokaus sentään olisipa itelläkin tuollainen vaikka ihan pienekin riittäisi sillä aina haaveilen että saisin laitella pelargonioita ikkunalle..no jos sikein unelmoi niin saattaahan olla et joskus voi käydä toteen ne ikuiset unelmat :)
  Tuolla on ihanaa juoda kahvit ja istuskella iltaa..niin kauniin värinen seinä ja ikkunaruudut on super ihanat, kova hommahan nita on pestä mutta sen tekee varmaan mielellään noin ihanan tunnelman saavuttamikseksi.
  Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho nopeaan kun kirjoittaa niin tulikin monta kirjotusvirhettä tuolla lukee sikein..niin tarkoitin "no jos oikein unelmoi.."

   Poista
  2. Kiitos Anja, nuo pelargonit ikkunalaudoilta puuttuu. Aikoinaan äitini vielä eläessä ja asuessa lähellä, hän kasvatti niitä minulle juuri näitä ikkunalautoja varten ja kävi niitä myös kastelemassa viikottain, kun olin vielä töissä. Nyt, kun itsekin olen jo eläkkeellä, täytyykin laittaa niitä taas ikkunoille. Hyvä, kun muistutit, olin jo ihan unohtanut, miten hyvin ne siihen sopisivat.

   Poista