perjantai 15. toukokuuta 2015

Istutusten odottelu

Ilma on ollut aina vaan niin kovin viileä ja sateinen, että taimien istutukset joutuvat vielä odottelemaan. Kurpitsan ja kurkkujen alut odottelevat laskikuistilla ja kukkien taimet kasvihuoneessa pääsyä lämpimään multaan. Yhden kirsikkatomaatintaimenkin ostin jo ja nyt se saa punastua syötäväksi lasikuistilla. Viikon päästä säätiedoitusten mukaan pitäisi lämmetä, toivotaan parasta.

Seuraavaksi onkin vuorossa veneen vesillelasku ja ensimmäinen purjehdus kesäsatamaan.8 kommenttia:

 1. Ihania taimia. Otsikko houkutteli kurkistamaan, kun tänään omat haaveet istuttaa jotakin ulos/kasvariin sai kirjaimellisesti lunta niskaan. Pelottaa ihan, että taimet menee pilalle, kun ovat kasvaneet liikaa ikkunalla.
  http://madonluvut.blogspot.se/2015/05/kurkkugurka.html

  Voiskohan kurkkun taimia leikata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, että kurkun taimia voisi leikata. Joinakin vuosina kurkuntaimet ovat kärsineet kovastikin avomaalle jouduttuaan, mutta sitten kuitenkin piristyneet.

   Poista
 2. Nam mitä tomaatteja ja yrttejä. <3 Täälläkin tänään veneen vesille lasku. Iloisia veneilyhetkiä. <3

  VastaaPoista
 3. Sielläpä onkin taimi poikineen! Satokautta odotellen :) olipa mukava törmätä teidän mökkiin meidän mökki lehdessä ja lukea kiva juttu muonamiehen mökin historiasta tähän päivään :) kaunis paikka teillä siellä!

  VastaaPoista
 4. Voi ompa kaunis mökki teillä ja kiva blogi. Ihmettelen miten en oo tänne aiemmin löytänyt, nyt löysin ja jäinkin lukijaksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Miia ja kiva, kun tulit lukijaksi! Minäkin liityin sinun blogisi lukijaksi.

   Poista