sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Varaslähtö kesään

Viikko on vierähtänyt nauttimalla esimakua kesästä! Kävimme Keski-Euroopan kierroksella Reinin varrella suurimmalta osin aurinkoisessa ja lämpimässä, jopa helteisessä säässä. Vain pari päivää hieman sadella tihuutti. Valitettavasti toinen sadekeli sattui Hollannissa, ihanassa Keukenhofin puutarhassa vieraillessa. Siitä huolimatta näkymät puistossa olivat uskomattomia, valtaisia kukkaistutuksia kaikkialla, narsisseja, hyasintteja, krookuksia ja tietysti erilaisia tulppaaneja. Kaikkia kevään kukkia !  Suurissa kasvihuoneissa myös muita kukoistavia kaunottaria.

Tässä puistossa kannattaa kaikkien kukkien ystävien ehdottomasti käydä, jos matkalla käy Amsterdamissa, jonka lähistöllä tämä puutarha sijaitsee. Puisto on avoinna vain kaksi kuukautta vuodessa. Kävijöitä on tänä lyhyenä aikana lähes miljoona, joten ruuhkaa siellä on.

Paineita vähän tuli, syksyllä taitaa tulla aikamoinen kukkasipulien istutustyö!6 kommenttia:

 1. Upealla näyttää Keukenhofissa. Kävin siellä viime vuonna. Mahtava puisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin käymisen arvoinen paikka kaikille kukkien ystäville!

   Poista
 2. Käsittämättömän kauniita kukkia, mikä värien ilotulitus! Sateenkaaren väriset ruusut ovat
  kuin suoraan satujen maasta, koskaan aiemmin en ole moisia ihanuuksia nähnytkään.

  Aurinkoista kevään jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat upeita ihan kaikki! Ja se kukkien valtava määrä oli uskomaton.

   Poista
 3. Onpa todella mieletön kukkaloisto, täytynee laittaa "paikkoja, jossa haluaisin joskus käydä" -listalle. Ja noi sateenkaarenkirjavat ruusut on ihan ihmeelliset! Ne on varmaan Venäjällä kiellettyjä (kuten sateenkaarikynsilakat oli olympialaisissa...) ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kukkaloisto oli todella mieletön, vaikka näissä kuvissa on vain pienen pieni otos. Tulppaaneja kasvaa myös pelloilla, yksi sarka punainen, toinen sininen , kolmas keltainen jne.

   Poista