maanantai 16. maaliskuuta 2015

Uusi matto

Uuden maton etsintä on aika vaikeaa, varsinkin, jos haluaa tiettyä väriä ja mallia. Välikamariin olemme etsineet jo pitkään uutta mattoa vanhan kuluneen ja likaantuneen plyysimaton tilalle. Huoneessa on väreinä luonnonvalkoista, vihertävää ja pikku tippa roosaa. Koska huone on varsin pieni, ei haluttu enempää värejä. Vihreäsävyisen löytyminen oli tosi hankalaa, tuntui, että kaikkialla on vain harmaata, mustaa ja ruskeaa.
Kerran, ollessamme paikallisessa Prismassa ruokaostoksilla, huomasin tämän vieläpä edullisen valko-vihreän maton. Se siis ostettiin. Aluksi ajattelin sen olevan liiankin voimakkaan kuviollista, mutta karsittuani muutaman eri sävyisen  vihreän pikkutavaran pois tästä huoneesta, tilanne parani. Nyt pidän tästä kovasti. Se toi tähän huoneeseen lisää raikkautta.


4 kommenttia:

 1. Matto on hieno..ja sopii hyvin, välillä se mitä etsii tuleekin yllätten vastaan, minulla on myös matto ongelmia kerran ostin ruskea sävyisiä isoja plyyssi mattoja kaksi sitten ne ei ollutkaan hyvät, onneksi sain ne myytyä tori.fi sivustolla molemmat meni samalle henkilölle..Olkkarissa oli pitkään harmaa karvalanka matto, mutta se pölysi niin paljon et laitoin sen varastoon ja toin tilalle tyttäreltäni saadun maton se on beige sävyinen ja saa olla nyt tuossa lattialla sen aikaa kunnes joskus löydän siihen uuden maton..tuo beige matto ei pölyä eikä ole nukkamatto. sellaisia en enää koskaan hanki..mutta kummasti noita nukkamattoja näkyy monella olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin käytän mieluiten mattoja, joista on helppo imuroida pölyt ja roskat pois. Tämäkin uutuus on juuri sellainen.

   Poista
 2. Tuo matto tuo raikkaan tuulahduksen huoneeseen, pidän siitä!
  Näyttäisi myös kevyeltä, että sen voisi vaikka ulkona ravistaa? :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan mukavan kevyt ja helppo pudistella. Valkoinen raita on kyllä aika arka, mutta kengät meillä jätetään lasikuistille, joten eiköhän pysy puhtaana.

   Poista