keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kirpputoriostoksia

Kävin taas kerran kirpparilla ja tietysti tein löytöjä. Oli aivan pakko ostaa nämä puna-valkoiset kahvikupit, vaikken niitä yhtään olisi tarvinnut. Mökillä on jo ennestään ainakin parikymmentä kahvikuppia! Nämä vaan oli ostettava, koska sopivat niin täydellisesti tapetin väriin! Laitoin ne sitten esille kuvan lautaskaappiin. Samalla reissulla ostin myös siniset lasiset jälkiruokakulhot, jotka puolestaan sopivat vanhoihin sinisiin lasilautasiin. Niille kuitenkin oli tarvetta ja ne tulivatkin heti käyttöön.
Alimman kuvan tarjottimet ovat jo vanhoja kirpparilöytöjä. Laitoin ne nyt tapetin vaihdon jälkeen seinälle, josta ne on kätevä ottaa tarvittaessa käyttöön. Aiemmin tässä paikassa oli kuivatuista pellavista tehty seinäkoriste, joka oli niin pahasti pölyttynyt, että piti poistaa paikaltaan.
8 kommenttia:

 1. Hyviä kirppariostoksia olet tehnyt. Näyttää todella kauniilta. Kirpparit ovat hyvä keksintö, saadaan tavara kiertoon. Meillä Pohjois-Karjalassa tori.fi -sivusto toimii todella tehokkaasti.- Hyvää kevään odotusta,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat todella hyviä. Taaskin löydettiin ruokapöytä ja kuusi tuolia. Täsmälleen samanlaiset, jotka olen lapsuuskodistani perinyt. Nyt meillä on kaupungissakin riittävän suuri pöytä ja tarpeeksi tuoleja koko porukalle. Ostos oli halpa, kunnostus ei!

   Poista
 2. Ihania kuppeja ja lautasia..minäkin täällä oikea kuppi hamstraaja, nytkin on yksi hyllyllinen kuppeja kaapissa..ja kirppiksiltä nekin hankittu kun ei vaan voi vastustaa kun oikein ihanat astiat osuu kohdalle :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kupit ja lautaset! Hyvin sointuvat kyllä tapetin väriin :) viehättävä blogi sinulla. Mukavaa loppuviikkoa muonamiehen mökkiin!

  VastaaPoista