keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Viime keväinen Marbellan matka

Laitetaanpa muutama juttu keväisestä ja lämpöisestä Marbellasta näin pohjoisen syksyn vastapainoksi. Olemme olleet aikaisemminkin täällä aurinkoisessa Espanjassa, mutta Marbellan vanha kaupunki oli vielä katsastamatta.  Marbella yhdistetään usein Puerto Banuksen rantaan ja sen luksuselämään. Tällä vierailulla löysimme kuitenkin paljon paremman ja viehättävämmän paikan vanhan kaupungin alueelta ja sen viereiseltä pitkältä rantakadulta. Vanha kaupunki sijaitsee muistaakseni noin kahdeksan kilometrin päässä uudemmasta Puerto Banuksesta.
Hotellimme sijaitsi aivan rannan tuntumassa ja parin sadan metrin päässä vanhasta kaupungista eli sijainti oli todella hieno. Suomalaisia turisteja ei täällä näkynyt juuri lainkaan, muita turisteja toki oli, mutta ei vielä yhtään ruuhkaa.

Olen ilokseni havainnut bloggaamisen auttavan matkojen nähtävyyksien ja ympäristön katsomisen muuttumista erilaiseksi. Nyt tarkkailee maisemia ja yksityiskohtia paremmin ja etsii mielenkiintoisia kuvattavia ja ideoita. Tämän sarjan postauksia olenkin tehnyt sillä periaatteella. En siis paneudu näissä jutuissa yhtään tavallisiin turistinähtävyyksiin. Tässä ensimmäisessä  osassa on vielä perinteisempiä kuvia hotellin ympäriltä.2 kommenttia:

  1. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista