maanantai 18. elokuuta 2014

Ostoksia ja mökkejä merimaisemissa

Purjehdimme alkuloman mukavassa kaakkoistuulessa, jonka viemänä päädyimme taas kerran Kustavin Savilettoon ihanaan ja suojaisaan Peterzensin satamaan. Sen viihtyisän ravintolan terassilla söimme maittavan saaristolaislounaan. Ja tottakai piti myös käväistä sataman puodissa, josta on aina tullut mukaan ostoksia. Tällä kertaa meriaiheinen huivi ja lautasliinoja.
Viime käyntimme jälkeen on rannalle noussut hienoja majoja, joita vuokrataan retkeilijöille. Majat vaikuttivat varsin tasokkailta vessoineen ja terasseineen. Sauna- ja suihkupalvelut olivat yhteiset meidän veneilijöiden kanssa. Lisäksi asunnot olivat erittäin hauskan ja vähän eksoottisenkin näköisiä olkikattoineen. Hieno lisä hienoon satama-alueeseen.
2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Peterzenin vierasvenesatama! Oletteko käyneet myös sataman läheisyydessä olevassa Peterzenin muotioutletissa ja Kustavin savipajassa? Kivoja vierailukohteita molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savipajassa ole käynyt useinkin , tänä vuonna helle uuvutti niin, etten jaksanut sinne kävellä. Silloin oli se kesän kuumin päivä.

      Poista