torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevätsiivous

Aurinkoinen kevätpäivä saa kummasti ryhtymään siivouspuuhiin. Liekö osansa nurkissa lymyävien "villakoirien" lisääntymisessä ja kaikkien likatahrojen esille tulossa. Kumma juttu, miten paljon talven pimeydessä onkaan pölyä ja likaa kertynyt, vaikka päivittäinkin on mielestään jotain aina siivoillut.

Onneksi olen löytänyt lähes kaikkeen siivoamiseen sopivan pesuaineen. Kerran ollessamme veneellämme eräässä satamapaikassa, tuli viereemme venekunta, jossa puhdistettiin "sitloodaa". He antoivat meille vinkin pesuaineesta ja seuraavilla venemessuilla ostimme rasian tätä ihmeainetta. Sitä se todella on (ei ole maksettu mainos), sillä voi puhdistaa liedet, kylpyhuoneet ja kaikki kovat pinnat. Kun miesväki tuskaili veneen kylkien likaisuutta ja vaikeaa puhdistusta, pyysin heitä kokeilemaan tätä pesuainetta, eikä sen jälkeen muuta ole käytettykään.

Nykyään hankimme tätä ainetta niin mökille, kaupunkiasuntoon kuin veneeseenkin. Sitä saa ostaa ainakin useilta messuilta ja erilaisista markkinatapahtumista. Myös joissain hyvin varustetuissa kaupoissa olen nähnyt vastaavanlaisia pesuaineita. Kaiken lisäksi se on myrkytön ! Universal Stone on ainakin yksi merkki, vihreässä tai oranssissa muovirasiassa.        







2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä Universal stonesta... Uunipellit, nokiset takankyljet... kaikki lähtee. Mainio tuote kerrassaan :)

    VastaaPoista