maanantai 25. helmikuuta 2013

Muonamiehen mökissä

Mummu ja Pappa kävivät viikonloppuna mökillä. Sain heiltä tuliaisina 50 sisäkuvaa, joita voin vihdoin jakaa teillekin. Olikin hieno viikonloppu ja aurinkoa riitti Muonamiehen mökillä. :)

Päärakennuksesta kerroin aiemmin tässä kirjoituksessa. Koko mökin ehdottomasti käytetyin huone on tupa. Se on hyvin perinteinen yhdistelmä keittiötä ja oleskelutilaa. Tyypilliseen vanhan maalaistalon tapaan tuvan vieressä on peräkkäin kaksi kamaria, joista jälkimmäiseen Mummu on sisustanut salin. Keskimmäisessä on nykyään tv-huone, joka muuntuu yöksi makuuhuoneeksi.

Alla on kuva, jossa näkyy kaikki huoneet salista tupaan. Lattiasta voi päätellä, mikä osa on alkuperäistä 40-luvun mökkiä ja mistä alkaa 80-luvulla tehty laajennus. Vanhempi puoli on leveää, vihreäksi maalattua lankkua.

Varoituksen sananen vielä: tässä blogissa ei tulla näkemään minimalistista tyyliä tai ylipäätään mitään tyylipuhdasta! Mummu yhdistelee iloisesti kaikkea - vanhaa, uutta ja uusvanhaa. Mukana on vanhantavarakaupan löytöjä, kaupunkikotien ylijäämää, jotain uutena ostettua, jotain arvokasta ja jotain kitschiäkin. Kaikkea yhdistää kuitenkin jokin yhteinen lanka, yleensä väri, ja kaikella on oma paikkansa, siitä Mummu on tarkka.

Muonamiehen mökissä
Näkymä salista tupaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti