sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Virkkausinto

Televisiota katsellessa teen aina jotain käsitöitä. Yleensä neulon sukkia, varsinkin ennen joulua. Sen jälkeen, kun sukkakiintiö on täynnä, siirryn virkkausten pariin. Mutta kevään koittaessa ja puutarhatöiden alkaessa jää tv:nkin katselu ja samalla neulomistyöt.

Nyt on projektina ollut taas vauvanpeitteen virkkaus. Tällä kertaa papan veljenpojan tulevalle vauvalle.

Jo viime talvena aloitin myös sinisien neliöiden tekemisen, joka sitten kevään kiireiden koittaessa jäi kesken. Nyt olen taas jatkanut viimeisen lankakerän virkkaamista. Neliöistä tulee kaikista erilaisia, koska lanka on hienosti liukuvärjättyä. Yhteenlaitettuna neliöt ovat tosi kauniita. Saa nähdä, mitä siitä vielä tulee, ehkä tyynynpäällinen.


6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis. Ja niin ihanat värit. - Oletko huomannut, että blogissani on arvonta, jossa palkintoina on kolme mielenkiintoista puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa laskiaissunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Miten ihastuttava pieni peitto <3 Väritkin niin herkät. Ihanaa laskiaissunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 3. Rakastan isoäidin neliötä ja aina vaan metsästän värikästä neliöshaalia meille kirppareilta. Olet taitava ja kaunista tulee. <3

  Ihanaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä neliöitä on tosi helppo tehdä ja mukavaa, kun aina yhden neliön saa nopeasti valmiiksi. Sopii tällaiselle hätähousulle kuin minä olen.

   Poista