lauantai 23. tammikuuta 2016

Keltaista

Perjantaina iski keltaisen kaipuu! Kai se tarkoittaa, että alkaa olla jo keväinen olo, vaikka talvi on vielä parhaimmillaan. Sitä oli vaan pakko jo vaihtaa tyynynpäälliset ja pöytäliina keltaisiin sävyihin ja käydä kukkakaupassa hakemassa samanvärisiä kukkia maljakkoon. Tämä "keltakuume" iskee aina samaan aikaan, kun aurinko alkaa näyttäytyä.

Muistan kuinka lapsena minut puettiin usein keltaisiin mekkoihin, koska se kuulemma sopi niin hyvin tummiin hiuksiini ja silmiini. Ehkä tuo keltainen saa minut aina tähän vuodenaikaan tuntemaan itseni nuoremmaksi. Vaatetukseeni se väri ei sentään enää kuulu.
14 kommenttia:

 1. Kauniin sävyiset kukat! Keltainen on niin piristävä väri. Sitä ei tarvitse olla paljonkaan kun jo koko huoneen ilme raikastuu :) Kevään kaipuuta kaikki tyynni, niin minullakin vaikka nautinkin tästä talvestakin. Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, keltaista ei voi olla kovin paljon, eikä edes aina. Piristävä väri se kuitenkin on.

   Poista
 2. Keltainen on kaunis väri pitkän pimeän ja harmaan jakson jälkeen. Ja valkoisen. Puutarhassa pidän keväisin keltaisista kukista, mutta muuna aikana olen oudosti allergisoitunut sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu. Pidän keltaisesta vain keväällä ja heti alkusyksynä , kun luontokin alkaa kellastumaan. Sama koskee oman puutarhani kukkia, keltaisina kukkivia keväällä ja syksyllä.

   Poista
 3. Oo, ihania keltaisia juttuja sinulla :) Taidanpa minäkin käydä ostamassa keltaisia tulppaaneita, ihana kevät on tulossa pian !!!

  VastaaPoista
 4. Aah kylläpä vaan piristää ja on niin nättiä, aurinkoa talven keskelle ja kevättä rintaan. <3

  VastaaPoista
 5. Mä en oikein tykkää keltasesta, mutta ku tarkasti kattoo ni onhan mulla tossa pöydällä kaks keltasta kukkaa, nimi taas unohtu... Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa muonamiehen mökkiin, minäkin kävin aurinkokujalla!

   Poista
 6. Keltainen on auringon väri. Kuulostipa kivalta, että sinut on pikkuisena tyttönä puettu keltaiseen väriin. Keltainen sopii niin hyvin tummatukkaiselle.
  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa aina kaivataan ja etenkin tähän vuodenaikaan. Onneksi sitä on jo vähän näkynytkin.

   Poista
 7. Keltainen tuo kyllä auringon mukanaan ja piristää kivasti!
  Keltaiset kukat ovat niin keväisiä ja lupailevat ikäänkuin parempia aikoja :) Minä huomasin tänään kukkapenkissä elämää - ihanaa!!!!

  Hyvää jatkoa viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, kun sanoit. Mitä ihmettä, joko kukkapenkit alkavat elää?

   Poista