lauantai 19. joulukuuta 2015

Uudet lampunvarjostimet

Kävin lokakuussa Turun Messukeskuksessa,Osaava nainen-messuilla, jossa ihastuin Sisustus Mandarinan osastoon ja erityisesti lampunvarjostimiin. Näin joulun alla pääsin vihdoin käymään Mynämäellä sijaitsevassa Mandarinan myymälässä. Ihastuttava sisustusliike ja hyvä palvelu!
Pidin siitä, että siellä on hyvä valikoima kauniita kankaita, joista saa itse valita, mistä kankaasta varjostin valmistetaan. Olen aina pitänyt vekatuista varjostamista ja kun vielä löysin täydellisesti mökin väreihin ja tunnelmaan sopivat kankaat, oli valinta helppo.

Tilasin tuvan ryijyn vieressä oleviin lampetteihin pellavan väriset, punapilkkuiset varjostimet. Niitä käytetään näin talvisaikaan, mutta kesäksi ostin samanlaiset, valkoiset varjostimet. Eikä siinä vielä kaikki, oli aivan pakko saada kaupunkiasunnon keittiön pöydällä olevaan pöytälamppuun myös pellava-punainen varjostin. Voi tuntua hassulta, että ruokapöydällä on pöytälamppu, mutta normaaliarkena on niin paljon mukavampaa lukea lehteä sen valossa kuin sytyttää kalseat halogeenivalot kattoon.

Meillä on  täällä mökillä maalaistyylistä, joihin nämä valitsemani värit sopivat hyvin, mutta Mandarinasta löytyi myös modernimpaan tyyliin sopivia valkoisia ja harmaita varjostimia.


2 kommenttia:

  1. On kuule niin ihania tunnelmia, että oksat pois. Kauniit lampunvarjostimet ja miten täydellisen kaunis ryijy! Tuo pöytäliina on kyllä myös aivan ihana. <3 Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista